1000 kroner tilbake på 2 i 1 bærbar PC

poweracerswitch3
Bildet er lånt fra Power

Jeg begynner med et godt salg hos Power(tidligere Expert) blant disse salgene og tilbudene jeg skal skrive om. Power har som mange sikkert vet Power-weekend med fantastisk gode helgetilbud. Spesielt er det 2-i-1 PC-en denne uken som jeg gjerne vil slå et lite slag for.

Ikke fordi jeg er spesielt glad i Power eller noe, men har selv kjøpt en 2-i-1 PC og har aldri angret på det. Fantastisk praktisk og lett maskin som du kan ha med deg overalt eller gjøre om til et nettbrett når du tar av tastaturet.

Men vi må selvfølgelig til tilbudet som er at du får 1000 kroner tilbake ved kjøp av dette produktet hos Power denne helgen. Produktet koster 4795 kroner og jeg mener fungerer fint som pc for enkel jobb, word, facebook, ta med på ferie osv… Er vel neppe PCen du kjøper dersom du skal spille(game). Det har også USB og minnekortleser som i mange tilfeller er praktisk.

Merket med: ,,,,,,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *