Gode salg og tilbud

Finn de siste salgeneHer har jeg valgt å starte et bittelite prosjekt der jeg kommer til å blogge om forskjellige gode tilbud og salg man finner på nett. Selv saumfarer jeg ofte internett etter gode tilbud som jeg kan utnytte meg av.

Nå vil jeg også dele disse gode tilbudene jeg finner med dere her. Det vil komme en liten tekst med beskrivelse av hva tilbudet gjelder. Jeg må også advare om at enkelte feil i beskrivelsene kan forekomme og det er deres ansvar å lese vilkår og betingelser på aktuelt nettsted.

Du som leser må også gjerne komme med tips om gode tilbud og så skal jeg vurdere og se om jeg ikke får tatt dem med i et blogginnlegg. Dessverre kan jeg heller ikke garantere at jeg til en hver tid kommer til å svare umiddelbart på henvendelser, men skal prøve så godt jeg kan.

Merket med: ,,,,,,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *